Ronaldo zrežiral nov zgodovinski trenutek

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalec je zabil že svoj četrti gol na SP v Rusiji.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je na svetovnem prvenstvu v Rusiji že na uvodu tekme Portugalska - Maroko v Moskvi poskrbel za nov rekord.

V 4. minuti je namreč zadel za vodstvo evropskega selecaa z 1:0, kar je njegov že 85. zadetek za reprezentanco, s čimer je postal evropski rekorder.

Na uvodni tekmi mundiala Portugalske proti Španiji se je 33-letni Ronaldo s hat-trickom povzpel do 84 golov v reprezentančnem dresu, s čimer se je izenačil z legendarnim madžarskim nogometašem Ferencem Puskasem, ki je prav tako v dresu z državnim grbom v karieri zbral 84 zadetkov.

Ronaldov gol proti severnoafriški izbrani vrsti pa je bil obenem tudi njegov sedmi zadetek na SP; na mundialih 2006, 2010 in 2014 je vsakič zadel po enkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.