Ronaldo poustvaril zadetek proti Juventusu

Foto: Epa Cristiano Ronaldo
Portugalski napadalec je v vrhunski formi.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je na treningu pred madridskim derbijem 31. kroga La Lige z Atlético Madridom poustvaril zadetek s škarjicami, s katerim je sredi prejšnjega tedna navdušil na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov.

Bum! Ronaldo proti Juventusu postavil kopico rekordov

Real Madrid si je predvsem po zaslugi portugalskega superzvezdnika, ki je v Torinu dosegel dva gola in podajo, priigral ogromno prednost treh zadetkov. Povratna tekma z Juventusom bo 11. aprila na stadionu Santiago Bernabéu.

Ronaldo je spektakularen zadetek na treningu pospremil povsem ravnodušno.

Atlético, ki bo računal na obrambe slovenskega vratarja Jana Oblaka, bo na tekmi z mestnim tekmecem branil štiri točke prednosti.

Z zmago bi naredil velik korak proti nazivu španskega podprvaka za sezono 2017/2018, v primeru poraza pa bi se bitka za drugo mesto šele začela.

Barcelona ima na prvem mestu neulovljivih 12 točk prednosti pred Atléticom.

Po 38 letih Barcelona izenačila rekord La Lige

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.