Ronaldo prek stotice v dresu Reala

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je z zadetkoma proti Lyonu v Ligi prvakov presegel mejo 100 zadetkov v dresu Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je v sredo v četrtem kolu nogometne Lige prvakov dosegel dva zadetka za Real iz Madrida ter v dresu kraljevskega kluba proslavil svoj 100. in 101. gol. Španska vrsta je z 2:0 v gosteh premagala Olympique Lyon ter si tako kot Barcelona, branilka naslova, in Milan kot tretja ekipa že zagotovila nastop v osmini finala.

Oba gola v Lyonu je v svojem 105. nastopu za Real dosegel portugalski kapetan Ronaldo, prvega s prostega strela v 24. minuti, drugega pa iz enajstmetrovke v 69. minuti; kazenski strel si je priboril sam, ko je izsilil prekršek Mouhamadouja Daboja. S štirimi zmagami Real zanesljivo vodi v skupini D.

"Nisem pričakoval, da bom prišel do stotice tako kmalu. Bolj pomembno pa je, da se je Real z novo zmago že uvrstil v nadaljevanje tekmovanja. Uspelo nam je doseči prvi cilj. Zato bomo lahko v nadaljevanju igrali bolj mirno kot doslej," je menil 26-letni Ronaldo, ki je v Realu od leta 2009. Pred tem je od leta 2003 igral za Manchester United, ki je po zmagi nad Otelul Galatijem z 2:0 povedel v skupini C.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.