Ronaldo proti Balu

Foto: Žurnal24 Jose Mourinho Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Iker Casillas Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Jose Mourinho in Gonzalo Higuain Foto: Žurnal24 Jose Mourinho Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Gareth Bale Foto: Žurnal24 Gareth Bale Foto: Žurnal24 Gareth Bale in Sandro Foto: EPA Luka Modrić Foto: Žurnal24 Harry Redknap Foto: Žurnal24 Rafael van der Vaart
Cristiano Ronaldo je v ekipi Reala, ki se bo v torkovem večeru pomerila s Tottenhamom na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov v Madridu. Karima Benzemaja ne bo. Trener Tottenhama ne čuti pritiska.
Oglej si celoten članek

Vragolije  Cristiana Ronalda na treningu najdete TUKAJ, njegovega "konkurenta" pri Interju pa TU.

Trener Reala José Mourinho je Cristiana Ronalda uvrstil v moštvo, ki se bo pomerilo s Tottenhamom, potem ko je opravil celoten trening, čeprav poškodba mišice še ni povsem zaceljena. Prav tako bo Mourinho lahko računal na Kakája in Marcela, ki sta bila takisto pod vprašajem zaradi poškodbe. Zato pa v moštvu ne bo Karima Benzemaja, ki je poškodbo staknil na reprezentančni akciji.

 

"Ne čutim nobenega pritiska. Edini pritisk je to, da mi igramo dobro," je neustrašen pred dvobojem z Realom trener Tottenhama Harry Redknapp, ki bo lahko računal na Garetha Bala, vprašljiva pa sta William Gallas in Niko Krajnčar – zaradi poškodb, seveda.

"Še vedno menim, da bi bil remi brez golov dober rezultat. Tudi 1:1 ne bi bilo videti slabo, čeprav ne pravim, da bomo igrali na remi," je pred prvo četrtfinalno tekmo Lige prvakov (torek, 20:45) s Tottenhamom razlagal Realov trener José Mourinho.

Kar nekaj namigov pravi, da naj bi se izvrstni Valižan Gareth Bale iz Tottenhama v prihodnji sezoni preselil na Santiago Bernabéu. "Gre za odličnega igralca, ki je še mlad in lahko napreduje. Gotovo bo med najboljšimi na svetu, vendar Tottenham ni 'prodajni' klub. Poleg tega imamo Ronalda in Marcela, ki lahko igrata na tem položaju."

Iz Italije pa prihajajo zapisi, da si Interjev predsednik Massimo Moratti želi na klop znova posaditi ravno Mourinha, ki je lani z milanskim klubom osvojil trojno krono. Portugalčeva vrnitev verjetno ne bi nujno pomenila odhoda Leonarda, saj naj bi si ga Moratti želel obdržati. Kako je Mourinho še vedno povezan z Interjevimi nogometaši, dokazuje tudi SMS-sporočilo Wesleyju Sneijderju po izločitvi Bayerna. "Zelo lepo je prejeti Mourinhevo SMS-sporočilo. On je še vedno del nas," je zatrdil Nizozemec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.