Ronaldo s to potezo zaprl usta kritikom

Foto: Epa
Foto: Epa
Potem ko je bil med tednom kritiziran zaradi zapravljene velike priložnosti, je tokrat odločil tekmo v Liverpoolu in postavil neverjeten mejnik: zabil je še 700. gol v klubskih tekmovanjih.
Oglej si celoten članek

Na igrišče v Liverpoolu je na tekmi med Evertonom in Manchester Unitedom vstopil kot rezervist, z igrišča je odšel kot veliki junak. Cristiano Ronaldo je namreč na tekmi 10. kroga angleške Premier League z zadetkom v 44. minuti odločil dvoboj in postavil končni izid 1:2. V igro je vstopil po poškodbi Anthonyja Martiala v 29. minuti, pri zadetku pa je izkoristil natančno globinsko podajo soigralca Casemira, s katerim sta nekoč garderobe delila tudi pri madridskemu Realu. Za domače je sicer že v peti minuti zadel Alex Iwobi, izenačil je Antony v 15. minuti, odločil pa je zadetek Ronalda.

Gol iz 44. minute se je namreč izkazal za zmagovitega za rdeče vrage, ki so tako vpisali peto zmago sezone (ob treh porazih). A to še ni vse: Ronaldo je z golom postavil nov mejnik v klubskem nogometu, saj je zabil še 700. gol v klubskih tekmovanjih. S tem zadetkom, ki je prišel natanko 20 let in dva dneva po prvem, je zaprl usta kritikom, ki so se mu med tednom pogosto posmehovali zaradi zapravljene stoodstotne priložnosti na Cipru. Več o tem si lahko preberete tukaj. 

Video Čas ga načenja: Ronaldo postal tarča posmeha!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.