"Takrat se je v Ronaldu nekaj zlomilo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nove podrobnosti o koncu poslovnega sodelovanja med Cristianom Ronaldom in njegovim dolgoletnim agentom Jorgejem Mendesom.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je ob koncu lanskega leta končal sodelovanje z dolgoletnim agentom Jorgejem Mendesom.

Poglavitni razlog za razhod je bila agentova nezmožnost, da bi Ronaldu zagotovil prestop v klub, kjer bi lahko 38-letni napadalec še naprej igral v ligi prvakov. 

Foto: EPA jorge mendes Mendes naj bi po intervjuju s Piersom Morganom, v katerem je Ronaldo kritiziral Manchester United in trenerja Erika ten Haga, zvezdnika ponujal Chelseaju, Bayernu, PSG-ju, Borussii in Napoliju, vendar prestopa ni bilo mogoče realizirati.

Portugalec je nato pristal na ponudbo savdskega Al-Nassra, pri čemer je njegove interese zastopal agent Ricardo Regufe. Mendes pri pogajanjih ni sodeloval, potem ko sta se s klientom znašla na nasprotnih bregovih.

Zadnji žebelj v krsto je bil prav Ronaldov sporni intervju z omenjenim birtanskim voditeljem, kar je bila po mnenju Mendesa velikanska napaka. Ne samo, da se je Portugalec pokazal v slabi luči, temveč je z verbalnim napadom na angleškega velikana otežil pogajanja z drugimi klubi.

"Z Mendesovega stališča je bil Ronaldov intervju s Piersom Morganom velika polomija," neimenovani vir, ki prijateljuje tako z Ronaldom kot Mendesom, citira francoski L'Equipe in dodaja, da je Mendes razhod z Ronaldom doživel kot "ločitev".

Po navedbah francoskega časnika naj bi se odnos med Ronaldom in Mendesom ohladil kmalu po tem, ko sta Ronaldo in njegova izbranka Georgina Rodriguez med porodom izgubila enega od dvojčkov.

Zvezdnik, ki je bil razočaran nad pomanjkanjem opore s strani takratnega delodajalca Man Uniteda, je ob smrti sina preživljal težke čase, kar se je odražalo na njegovi osebnosti. "Takrat se je v njem nekaj zlomilo. Govoril je brez filtra. Če ga je trener razjezil, ga je poslal v tri krasne. Enako velja za Mendesa," je za L'Equipe še povedal vir.

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.