Ronaldo se ni pustil potolažiti

Cristiano Ronaldo je po tekmi z Almerio, na kateri ni dosegel zadetka, užaljen zapustil zelenico in pri tem odrinil roko reprezentančnega kolega.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da je bil Cristiano Ronaldo na tekmi z Almerio, ki se je končala z zmago belega baleta (3:0), deležen žvižgov domačih navijačev, na dan pa prihajajo novi posnetki, ki kažejo na to, kako nejevoljen je bil prvi zvezdnik ekipe, potem ko se na obračunu ni vpisal med strelce.

Ronaldo je med zapuščanjem zelenice razočarano zmajeval z glavo, pa čeprav so galaktiki izpolnili zastavljeni cilj in obdržali realne možnosti za naslov španskega prvaka.

K portugalskemu zvezdniku je pristopil rojak Fabio Coentrao, ki ga je poskušal potoložati, a je bil Ronaldo, kot je razvidno s posnetka, neutolažljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:25 2. Maj 2015.

    jooooooj kak zarukanc je to...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.