Ronaldo: Sem najboljši na svetu

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski superzvezdnik je priznal, da samega sebe smatra za najboljšega nogometaša na svetu, četudi je marsikdo prepričan, da laskavi naziv pripada Lionelu Messiju.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je znova v središču svetovne medijske pozornosti. Tokrat najbolj znan sin portugalske Madeire pozornost pleni z dokumentarcem Ronaldo, ki bo svetovno premiero doživel v ponedeljek, 9. novembra. "Sem najboljši na svetu," je bil "skromen" Ronaldo v pogovoru za britansko televizijo BBC.

Foto: EPA cristiano ronaldo laurent blanc Portugalec je v intervjuju s športnim urednikom Danom Roanom, pogovor bo objavljen v soboto, priznal, da je dosegel takšno raven, s katere ni lahko napredovati, zato želi zgolj ohraniti sedanjo raven pripravljenosti, kar pa je za nogometaša najtežje. "Ni mi treba povedati, da sem že v nogometni zgodovini ali da sem legenda. Številke povedo vse," je prepričan 30-letni napadalec madridskega Reala , najboljši strelec v zgodovini galaktikov s skupno 326 goli na 314 tekmah ter z 82 zadetki najboljši strelec v zgodovini Lige prvakov.

Ronaldo, ki se je Realu pridružil po prestopu iz Manchester Uniteda leta 2009 za še vedno neverjetno vsoto 94 milijonov evrov, je prepričan, da je v zadnjih osmih letih dosegel neverjetno raven nogometne igre, na nogometnih igriščih pa bi rad igral še vsaj naslednjih pet ali šest sezon. Ronaldo je vsega skupaj zabil 504 gole na 760 tekmah

"V svojih mislih sem vedno najboljši. Ne gledam na to, kaj si o meni mislijo ljudje, kaj o meni govorijo. V svojih mislih, ne le v letošnji sezoni, ampak od vedno, vedno sem najboljši," je bil neposreden Ronaldo. Primerjav z velikim rivalom iz Barcelone argentinskim napadalcem Lionelom Messijem se ni branil. "Gre za različna mnenja, ki jih seveda spoštujem. Mogoče je po vašem mnenju Messi boljši od mene, ampak moje mnenje je, da sem boljši od njega. Tako preprosto je to," je dejal Ronaldo, ki je trenutno srečen v Realu in ne razmišlja o menjavi sredine, s čimer je tudi utišal številna ugibanja o selitvi k angleškemu Manchester Cityju ali francoskemu PSG.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.