Ronaldov sin šokiran nad očetovo otroško sobo: "Tukaj si živel?"

Foto: Instagram
Najstarejši sin Cristiana Ronalda ni mogel verjeti, v kako skromnih razmerah je odraščal njegov slavni oče.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je danes eden najbogatejših športnikov na svetu. Od skromnih začetkov na Madeiri si je z obilico talenta in trdega dela izboril razkošno življenje, v katerem danes uživa s svojo družino.

Ronaldovi otroci nikoli ne bodo izkusili pomanjkanja, ki je močno zaznamovalo njihovega očeta. Nogometni superzvezdnik je zaslužil več denarja, kot ga lahko vsi skupaj zapravijo v enem življenju, finančno preskrbljeni pa bržkone ne bodo le njegovi otroci, temveč tudi vnuki in celo pravnuki.

Foto: instagram Cristiano Ronaldo Portugalec lahko svojim otrokom ponudi vse, kar jim poželi srce, vendar si kljub temu prizadeva, da bi jim vcepil prave vrednote. Predvsem jih želi naučiti, da razkošne vile, prestižne jahte in luksuzni avtomobili ne padajo iz neba, ampak je treba za uresničitev sanj pošteno garati.

34-letni zvezdnik Juventusa je pri 12 letih zapustil rodno Madeiro in se nastanil v Lizboni, kjer si je delil skromno stanovanje z najboljšim prijateljem Miguelom Paixaom. Tako na rodnem otoku kot v portugalski prestolnici je živel v veliki revščini.

Odločil se je, da bo devetletnemu sinu Cristianu Jr. pokazal nekdanje skromno domovanje in mu tako razodel pomemben del svoje preteklosti. "Zelo sem se veselil, da mu bom lahko pokazal, kje sem odraščal. Madeiro je že poznal. Skupaj sva obiskala moje nekdanje stanovanje in tam še vedno živijo nekateri isti ljudje. To me je močno ganilo, ker tega res nisem pričakoval," je za TVI povedal Ronaldo.

Razkril je še, da Cristiano Jr., ki se je rodil v svet, v katerem je bil njegov oče že uveljavljeni nogometni bog, ni mogel verjeti svojim očem. "Skupaj s Paixaom in Cristianom smo vstopili sobo, kjer sem spal. Sin se je obrnil k meni in dejal: 'Očka, si res živel tukaj?' Ni mogel verjeti," je povedal napadalec Juventusa.

Foto: Epa Cristiano Ronaldo Juventus

"Otroci mislijo, da je v življenju vse enostavno. Kvaliteta življenja, hiše, avtomobili, oblačila. Mislijo, da vse to samo pade iz neba. Sina želim naučiti, da talent še ni dovolj. S trdim delom in predanostjo lahko uresničiš vse, kar si zamisliš," je svojo življenjsko filozofijo povzel 34-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.