Ronaldo: "Sit sem že te poškodbe"

Foto: Žurnal24 Ronaldo se je znova poškodoval na tekmi proti Atleticu. (Foto: Reuters)
Nogometaš madridskega Reala Cristiano Ronaldo, ki se je znova poškodoval na Realovi sobotni tekmi pri Atleticu, pravi, da je poškodbe že pošteno sit. Mourinho ga pričakuje v kadru za Tottenham.
Oglej si celoten članek

Na poškodovanega Ronalda resno računa José Mourinho, ki pričakuje in si želi, da bo CR7 pripravljen na dvoboj Lige prvakov, ko se bo Real pomeril s Tottenhamom. "Mislim, da bo lahko igral proti Tottenhamu, ta konec tedna nimamo tekme in si bo lahko opomogel. Mislim, da proti Sportingu ne bo mogel igrati, saj hočem, da je dobro pripravljen za Ligo prvakov. Pričakujemo in želimo si, da bo vrhunsko pripravljen za tekmo proti Tottenhamu.''

O Ronaldu je Portugalec govoril z izbranimi besedami. "Je zelo pomemben nogometaš za nas, nekaj posebnega, to vedo tudi v Angliji. Z njim lahko igramo takšen sistem, v katerem se ekipa počuti bolj sproščeno. Potrebujemo ga, še posebej v takšnih trenutkih, kot sta četrtfinalni tekmi proti Tottenhamu."

Ronaldo pa je za španske medije dejal, da si sedaj želi stoodstotno odpraviti poškodbo, saj noče več takšnih dni. "Zelo sem omejen. Zdravnik je videl slike in magnetno resonanco ter mi potrdil, da z mano ni vse v redu. Želim si stoodstotno okrevati, ne želim si več takšnih dni, ker sem te poškodbe že sit."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.