Ronaldo slavil, a so gol dodelili drugemu. Tako je reagiral.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovitemu Portugalcu se ni izteklo po željah.
Oglej si celoten članek

Portugalska nogometna reprezentanca si je z zmago proti Urugvaju zagotovila nastop v osmini finala svetovnega prvenstva, to je pred njo uspelo le še Franciji in Braziliji. Oba zadetka na dvoboju z Južnoameričani je dosegel Bruno Fernandes, pri prvem je sicer glavo poskušal podstaviti Cristiano Ronaldo, a bil za las prekratek.

Velezvezdnik je sicer prešerno slavil in tako skušal v svojo osebno statistiko vpisati še en reprezentančni zadetek, a pri tem ni bil uspešen. Posnetki akcije so namreč pokazali, da se okroglega usnja ni dotaknil, gol pa je bil zradno priznan njegovemu zdaj že nekdanjemu soigralcu pri Manchester Unitedu.

Ko so na stadionskem videozaslonu prikazali ime in fotografijo strelca, je Ronaldo le še razočarano dvignil roke.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.