Ronaldo šokiral z izbiro najboljšega soigralca vseh časov

Foto: Epa
Foto: Epa
Legendarni brazilski napadalec Ronaldo je presenetil ves nogometni svet z izbiro nekdanjega kolega iz vrst PSV-a kot svojega najboljšega soigralca vseh časov.
Oglej si celoten članek

Brazilski Ronaldo (za marsikoga "pravi Ronaldo") je v nedavnem intervjuju za Sport TV odkril, kdo iz njegove kariere je bil po njegovem mnenju najboljši soigralec.

Ronaldo je s svojo izbiro milo rečeno šokiral, saj je legendarni napadalec izbral Luca Nilisa, nekdanjega nogometaša PSV-a iz Eindhovena.

Foto: Epa Luc Nilis

"Najboljši je bil belgijski napadalec Luc Nilis, s katerim sem igral dve sezoni v PSV-u. Ni bi boljši nogometaš od Zinedina Zidana, toda imel je pravi občutek za nogomet in mi je redno asistiral za zadetke. Bil je zelo kreativen, odlično sva se razumela. Enostavno je poslal žogo proti meni in jaz bi zadel. To so bili lepi časi," je s svojo izjavo presenetil Ronaldo.

Brazilec je tekom svojega igranja za PSV med leti 1994 in 1996 dosegel 54 zadetkov na 57 tekmah. Sledila je selitev k Barceloni, medtem koe je Nilis ostal v Eindhovenu do leta 2000, ko je prestopil k Aston Villi, pri kateri je po grdi poškodbi tudi zaključil svojo kariero. Danes je trener napadalcev pri svojem PSV-u.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.