Ronaldo spet neustavljiv

Foto: Žurnal24 Ronaldo se je odločil, da se maščob znebi z liposukcijo.
Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldo se vrača v strelsko formo. V zmagi Corinthiansa nad Fluminensejem v brazilskem prvenstvu je pri končnem rezultatu 4:2 sodeloval s tremi zadetki.
Oglej si celoten članek
Ronaldo je, odkar se je po operaciji marca pridružil klubu, v 22 tekmah za Corinthians zabil 14 zadetkov. Nekdanji član Barcelone, Milana, Interja in madridskega Reala je po tekmi dejal, da ne more izpostaviti najlepšega zadetka, pa čeprav je njegov drugi, ko je preigral obrambno vrsto nasprotnika in samostojno akcijo končal z zadetkom, spominjal na njegove najboljše čase. Corinthians na lestvici brazilskega prvenstva po devetih kolih zaseda peto mesto, za vodilnim Internacionalom zaostaja šest točk.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.