Ronaldo sprejel stavo z dvema soigralcema

Foto: Epa cristiano ronaldo
Pogumna ali zgolj utopična napoved portugalskega superzvezdnika?
Oglej si celoten članek

Španski mediji poročajo o stavi, ki jo je Cristiano Ronaldo sklenil z dvema kapetanoma madridskega Reala.

Portugalec ima za seboj neprepričljiv uvod v ligaško sezono, saj ima po 11. krogih na računu samo en zadetek. Strelska suša se je znova znašla v središču pozornosti po zadnji tekmi Reala in Las Palmasa, na kateri je Ronaldo podal za gol Isca, vendar se zadetka ni veselil skupaj z soigralci.

Plaz kritik Soigralci slavili, Ronaldo ostal čemeren

Po tekmi sta mu v bran stopila tako Zinedine Zidane kot Sergio Ramos, kritike pa zavrača tudi Ronaldo, ki je novinarje pozval, naj si na stotine njegovih golov ogledajo s pomočjo spletnega brskalnika Google.

Po poročanju radijske postaje Onda Cero je Portugalec še vedno prepričan, da lahko v boju za pichichi, nagrado za najboljšega strelca La Lige, še vedno prehiti Lionela Messija. Zvezdnik Barcelona je trenutno pri 12 golih.

Novinar Jose Ramon de la Morena trdi, da je Ronaldo stavil z dvema kapetanom Real Madrida. "V garderobi je stavil z dvema soigralcema, da bo ob koncu sezone on pichichi," je zatrdil De la Morena. Znesek ostaja uganka, jasno je le, da naj bi ga zmagovalec daroval v dobrodelne namene.

Kapetani madridskega kluba so Sergio Ramos, Marcelo (#2), Ronaldo (#3) in Karim Benzema (#4).
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.