Ronaldo: "To ni bila tekma z Messijem"

Foto: Žurnal24 Vse oči so bile na dvoboju med Portugalsko in Argentino usmerjene v Ronalda in M
Ena od najzanimivejših prijateljskih nogometnih tekem je bila med Portugalsko Cristiana Ronalda in Argentino Lionela Messija. Argentina je slavila zmago z 2:1.
Oglej si celoten članek

Že pred tekmo so bile vse oči uprte v glavna akterja srečanja Portugalca Cristiana Ronalda in Argentinca Lionela Messija. Oba sta svoje delo opravila po pričakovanjih. Ronaldo je z golom izenačil na 1:1, Messi pa je podal Angelu Di Marii za uvodno vodstvo Argentine, v 90. minuti pa še sam z enajstmetrovke zadel za zmago gavčev.

Argentinski selektor Sergio Batista je nekaj besed namenil tudi dvoboju Messija in Ronalda. "Užival sem, ko sem ju gledal. Zdelo se mi je, da je bil Lionel na tej tekmi vseeno korak pred Ronaldom." Tekmo je komentiral tudi Messi. "Odigrali smo zelo dobro, sam pa sem se počutil odlično. Na slabem terenu smo dali vse od sebe. Vedeli smo, kako je treba igrati in kakšen je načrt. Imamo dober niz, tako moramo nadaljevati še naprej."

Na zaledenelem travniku mestnega stadiona v Ženevi je Argentina slavila že svojo četrto zmago v zadnjih petih tekmah po SP v Južnoafriški republiki, poraženec Ronaldo pa po tekmi ni želel pripisovati prevelikega pomena medsebojnemu dvoboju z Messijem. "To je bila tekma med Portugalsko in Argentino in ne med menoj in Messijem. Zadovoljen sem s svojo igro. Dal sem gol in imel še nekaj priložnosti. Čeprav smo izgubili, nismo igrali slabo. Naša igra je bila boljša kot na svetovnem prvenstvu," je dejal napadalec Reala iz Madrida in dodal, da jih Argentina ni nadigrala na igrišču, ki je bilo videti kot polje za vzrejo paradižnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.