Ronaldo v evropskem nogometu očitno še ni rekel zadnje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novi selektor portugalske nogometne reprezentance Roberto Martinez je za bližnji tekmi konec tega meseca proti Lihtenštajnu in Luksemburgu v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024 uvrstil tudi najbolj prepoznavnega portugalskega igralca Cristiana Ronalda, ki je decembra lani podpisal pogodbo za Al Nasr iz Savdske Arabije.
Oglej si celoten članek

"Cristiano Ronaldo je zelo predan reprezentanci. Premore ogromno izkušenj in je zelo pomembna 'figura' v naši ekipi. To je moja odločitev, Cristiano ima značaj zmagovalca in moja želja je, da te občutke prenese na svoje reprezentančne soigralce," je med drugim dejal 49-letni španski strokovnjak Martinez, ki je po koncu lanskega svetovnega prvenstva v Katarju, kjer je Portugalska v četrtfinalu izgubila proti Maroku, zamenjal Fernanda Santosa.

Na seznamu Martineza, sicer nekdanjega trenerja angleškega Evertona, med letoma 2016 in 2022 pa tudi selektorja Belgije, so bolj ali manj vsi igralci z lanskega mundiala v Katarju.

Portugalska se bo v kvalifikacijskem uvodu pomerila z nogometnima palčkoma. Najprej bo 23. marca v Lizboni gostila Lihtenštajn, tri dni kasneje pa bo gostovala v Luksemburgu. V skupini J nastopajo še Bosna in Hercegovina, Islandija in Slovaška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.