Ronaldo v nekaj minutah ob več tisoč evrov

Foto: Epa
Foto: Epa
Denar je od slovitega nogometaša kar letel.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo se je namesto na treninge portugalske nogometne reprezentance odpravil na romantičen izlet v London, kamor je poleg zaročenke Georgine Rodriguez vzel tudi najstarejšega sina Cristiana ml. 

Najprej so si ogledali dvoboj Novaka Đokovića in Johna Isnerja na finalu ATP, naslednji dan pa si je par ogledal baletno predstavo La Bayadera v Royal Opera House. "Uresničile so se mi sanje. Hvala, ljubezen moja," je zapisala nogometaševa zaročenka. 

Video Ronaldo gledal Đokovića in botroval žogici v Georginino glavo

Trojica je stanovala v luksuznem hotelu Bulgari, kjer je za nočitev treba odšteti 10 tisoč evrov. Še več je moral odšteti na večerji v restavraciji Zela. Tam je za dve steklenici različnega vina odštel 30 tisoč evrov. Privoščil si je namreč tudi eno najdražjih vin na svetu, katerega cena se giblje okoli 20 tisočakov. 

Football Leaks Odkriti detajli pogodb, kaj od svojih zaposlenih zahteva Ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.