Ronaldo vsilil drastično spremembo ter si med soigralci ustvaril nasprotnike

Foto: Epa
Foto: Epa
Ronaldo naj bi uvedel nov kontroverzni jedilnik v Manchestru.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo pri novem delodajalcu Manchester Unitedu uvaja nov jedilnik, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug, ki se sklicuje na angleške medije. Vsi z njegovo izbiro hrane niso zadovoljni. Z jedilnika so odšli sladkor, sokovi in ogljikovi hidrati, portugalski okus pa ni enak angleškemu.

Kot pravi klubski vir, Ronaldo obožuje bakalar s solato, ki velja za tradicionalno portugalsko hrano, a po poročanju medijev to ni všeč angleškim igralcem, ki Ronalda opozarjajo, da ni nutricionist, ampak nogometaš.

Podobno je s hobotnico, ki je za Portugalca prava delikatesa, ostali del ekipe pa je nad tem prebivalcem morij na svojem krožniku manj navdušen. Odpor pri soigralcih pa je sprožil tudi z željo po spremembi petkovega jedilnika, ko nogometaši običajno dobijo puding.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.