Ronaldo z novo manekenko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po govoricah naj bi se nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo zdaj redno videval z bolgarsko manekenko.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo ima več kot 49 milijonov oboževalcev na instagramu, preko njega pa naj bi tudi stopil v kontakt z bolgarsko manekenko Nikoleto Lozanovo. Tudi ta ima okoli 200 tisoč oboževalcev. Potem ko se ji je javil portugalski zvezdnik, je Bolgarka začela redno hoditi na obiske v Madrid.

Lozanova jebila pred tem poročena z nekdanjim članom Fiorentine, Juventusa, Manchester Citija in Sportinga Valerijem Bojinovom, bila pa naj bi tudi glavni razlog za prekinitev zveze med teniškima igralcema Marijo Šarapovo in Grigorom Dimitrovim. Z Bojinovom ima štiriletno hčerko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:28 24. Februar 2016.

    Pederajsek bi mel rajš manekena ne pa tole plehpyčko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.