Ronaldo "zabil" 42. zadetek

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Cristiano Ronaldo je znova v središču pozornosti. A tokrat ne zaradi spektakularne poteze ali zadetka, temveč zaradi izjemno zanimive fotografije iz njegovega dopusta. CR7 si novih moči nabira v družbi svojega dekleta Irine Shayk.
Oglej si celoten članek

Znano je, da Cristiano Ronaldo življenje zajema z veliko žlico in nič drugače ni niti na dopustu. Igralec madridskega Reala je te dni na povsem zasluženem počitku na Portugalskem, kjer uživa v družbi svojega dekleta Irine Shayk. Mladi par uživa v vsakem trenutku in se očitno prav nič ne zmeni za nadležne fotografe. Bildov fotograf je zaljubljenca tako ujel v kar nekaj vročih pozah (glej fotografijo zgoraj). Če se malce pošalimo, lahko ob sliki zapišemo, da Ronaldo očitno še ni nehal zabijati golov. V letošnji sezoni je bil z 41. zadetki sicer najboljši evropski strelec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.