Ronaldo zabredel v težave, grozijo mu sankcije

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalski napadalec je eden izmed nogometašev Juventusa, ki niso upoštevali odloka glede karantene.
Oglej si celoten članek

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo in nekateri drugi reprezentanti italijanskega prvaka Juventusa so se znašli v težavah. Zdravstvena oblast regije Piemont je namreč napovedala, da bo obvestila pristojni organ oziroma tožilca, ker so nogometaši zapustili karanteno, v kateri bi zaradi dveh okužb v klubu morali ostati še nekaj časa.

Ronaldo, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo in Rodrigo Bentancur so po poročanju italijanskih medijev brez dovoljenja in brez da bi počakali rezultate zadnjega testiranja zapustili hotel, v katerem so bili v izolaciji, in se napotili v domovino, kjer so se pridružili reprezentančnim kolegom, s katerim jih čakajo reprezentančne akcije.

Številni drugi reprezentanti, Francoz Adrien Rabiot, Italijana Giorgio Chiellini in Leonardo Bonucci, Valižan Aaron Ramsey in Poljak Wojciech Szczesny, so ostali v hotelu in čakajo na dovoljenje. Če bodo njihovi testi negativni, se bodo lahko naknadno pridružili ekipam.

Celonta ekipa Juventus, vključno s člani osebjam je bila v karanteni od sobote. Protokol jim dovoljuje treniranje in igranje nogometa, prepoveduje pa stik z zunanjim svetom.

Foto: Epa juventus

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.