Ronaldo zaradi strogih pravil obtičal na Portugalskem

Foto: Instagram Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo se ne more priključiti svojim soigralcem.
Oglej si celoten članek

Juventus je pred časom pozval nekatere svoje nogometaše, da se vrnejo v Italijo in začnejo s treningi, kar pa Cristianu Ronaldu ni bilo najbolj po volji. Portugalski zvezdnik je izrazil namero, da se bo v Italijo vrnil šele takrat, ko bo znana odločitev o tem, ali se bo nadaljevala Serie A.

Po nekaj dneh se je Portugalec zdaj le sprijaznil z zahtevo vodilnih mož stare dame, a je njegov povratek na Apeninski polotok tokrat zaustavila nepričakovana težava. Njegovo privatno letalo Gulfstream G650, ki je vredno 35 milijonov evrov, bi namreč moralo iz Madrida poleteti ponj v Funchal, vendar se to ni zgodilo. Zaradi pandemije novega koronavirusa je namreč Španija ustavila vse lete, izjema niso niti privatna potovanja z lastnimi avioni. 

Materinski dan Morate videti, kaj je Ronaldo podaril svoji mami

Tako je Ronaldo ostal na Madeiri, na Portugalskem pa se nahaja že dva meseca. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.