Ronaldo zasluži največ

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Wayne Rooney Foto: Žurnal24 Foto: EPA Samuel Eto'o Eto Marco Materazzi gol zadetek proslavljanje slavje proslava vesel Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimovic Foto: Žurnal24 Takšnih prizorov Kaká v Realu ne doživlja veliko in morda je napočil čas za paki Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Steven Gerrard Foto: Reuters Carlos Tevez gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 Premier League derbi Liverpool Chelsea maj 2010 Lampard Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rio Ferdinand je še eden od tistih, ki ni navdušen nad simuliranjem nogometašev Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Andres Iniesta Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Manchester City : Manchester United
Na seznamu najbolje plačanih nogometašev kraljuje Cristiano Ronaldo, ki po pogodbi z Realom iz Madrida zasluži 12 milijonov evrov na leto.
Oglej si celoten članek

Belgijska športna revija Sport Foot Magazine je objavila seznam največjih zaslužkarjev v svetu nogometa. Na prvem mestu se je znašel Portugalec Cristiano Ronaldo, ki na leto zasluži 12 milijonov evrov. Sledita mu Anglež Wayne Rooney z 11,5 milijona evrov in Argentinec Lionel Messi z 11 milijoni evrov. Lestvica belgijske revije vključuje zneske, ki jih igralci prejmejo s strani svojih klubov, prihodki iz trženja niso vključeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.