Ronaldo zdaj četrti vseh časov

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je sinoči proti Latviji zabil nova dva reprezentančna zadetka.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je ob zmagi Portugalske nad Latvijo s 4:1 dosegel dva zadetka. Najprej je bil uspešen iz enajstmetrovke, v drugem polčasu pa je zadel še s strelom iz voleja. Zdaj je v reprezentančnem dresu dosegel 68 zadetkov.

S tem dosežkom se je povzpel na četrto mesto med ebropskimi reprezentančnimi strelci, izenačil je dosežek Gerda Müllerja (Nemčija) in Robbieja Keana (Irska). Pred omenjeno trojico so le Nemec Miroslav Klose (71) in madžarska velikana Sandor Kocsis (75) in Ferenc Puskas (84). Že v teh kvalifikacijah bi lahko član madridskega Reala presedgel dosežek Kocsisa, saj bodo Portugalci odigrali še šest tekem, tudi proti Andori in Ferskim otokom.

Ronaldova reprezentančna kariera bo očitno še kar dolga, pred dnevi je ob podpisu pogodbe z Realom napovedal, da bo igral še deset let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.