Ronaldov kip izzval salve smeha

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo nima sreče s kiparskimi upodobitvami.
Oglej si celoten članek

Mednarodno letališče na portugalskem otoku Madeira po novem nosi ime štirikratnega dobitnika zlate žoge Cristiana Ronalda.

Slavnostne prireditve, na kateri so odkrili bronasti kip nogometaša Real Madrida, so se poleg Ronalda udeležili tudi člani portugalskega političnega vrha na čelu s predsednikom Marcelom Rebelom de Souso in premierom Antoniom Costo.

Otoške oblasti so s preimenovanjem letališča izpolnile obljubo po končanem prvenstvu stare celine, na katerem je portugalska reprezentacna osvojila prvi naslov evropskega prvaka.

Ronalda so že pred tem počastili tudi v rojstnem Funchalu, kjer so odprli njegov muzej in postavili bronast spomenik v naravni velikosti.

Oba kipa v čast enega najboljših igralcev vseh časov pa nista noben umetniški presežek, kar zadeva podobnost z nogometašem. ''Za tako čednega moškega ima Ronaldo ogromno smolo s kiparji,'' je zapisal eden od uporabnikov Twitterja. ''Iskreno sem se naglas nasmejal,'' je dodal drugi, tretji pa pristavil: ''Kaj, hudiča, je to?''

Prav Ronaldov kip, ki bo po novem krasil letališče v Madeiri, je na družabnih omrežjih požel ogromno pozornosti. Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih in zabavnih odzivov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.