Ronaldo ga je šokiral: "Mislil sem, da sem narobe razumel."

Foto: Print Screen ronaldo de ligt
Cristiano Ronaldo je po zmagi v finalu lige s svojim predlogom presenetil enega najbolj zaželenih nogometašev v Evropi.
Oglej si celoten članek

Portugalska reprezentanca je v prvem finalu lige narodov premagala Nizozemsko (1:0) in naslovu evropskega prvaka iz leta 2016 dodala novo prestižno lovoriko. Edini gol na tekmi po po podaji Bernarda Silve v 60. minuti dosegel Gonçalo Guedes.

Prvaki Imamo prvega zgodovinskega zmagovalca Lige narodov

Prvi zvezdnik portugalske reprezentance Cristiano Ronaldo je takoj po koncu tekme pristopil k mlademu branilcu Ajaxa Matthijsu de Ligtu in mu predlagal, naj se mu pridruži pri Juventusu.

Devetnajstletnega kapetana Ajaxa, ki je nizozemskega velikana vodil do prve domače dvojne krone po 17 letih in polfinala lige prvakov, si v svojih vrstah želi kopica evropskih velikanov, med najresnejšimi kandidati pa so Manchester United, Barcelona, Liverpool in PSG.

Portugalec je De Ligta ujel povsem nepripravljenega, zato mladenič sprva sploh ni mogel verjeti svojim ušesom. "Ronaldo me je vprašal, če bi prišel v Juventus," je razkril v mešani coni.

"Tudi jaz sprva nisem mogel verjeti. Po televiziji se dobro vidi, da sem se najprej samo smejal, ker sem mislil, da sem ga naroibe razumel. Odvrnil sem mu isto kot vam: najprej odmor, nato pa odločitev. Zame je najpomembnejšega minutaža, kar bo odločalo o tem, ali bom zapustil Ajax," je pojasnil mladi De Ligt.

"Nič mu nisem odvrnil. Po tekmi sem se počutil slabo zaradi poraza. To je vse, o čemer sem razmišljal," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.