Ronaldova izbranka besna kot ris, poglejte, kaj je storila po tekmi

Foto: Epa
Foto: Epa
Izbranka Cristiana Ronalda se je po četrtfinalnem neuspehu na SP v Katarju znesla nad portugalskim selektorjem Fernandom Santosom.
Oglej si celoten članek

Georgina Rodriguez je po izpadu portugalske reprezentance v četrtfinalu svetovnega prvenstva v Katarju kritizirala strategijo selektorja Fernanda Santonsa, ker v začetno enajsterico ni imenoval njenega izbranca Cristiana Ronalda.

Ronaldo se je na klopi za rezervne igralce znašel že na tekmi osmine finala proti Švici, na kateri je njegov namestnik Goncalo Ramos dosegel hat-trick.

Sanjski debi Ronaldo je zgodovina, Portugalci slavijo novega junaka

Foto: Epa Cristiano Ronaldo Ramos je prednost pred Ronaldom dobil tudi na sobotnem obračunu z Maročani, medtem ko je nekdanji zvezdnik Real Madrida in Manchester Uniteda v igro vstopil šele v 51. minuti. Odločitev se ni obrestovala, saj Portugalci niso upeli izničiti zaostanka, v katerem so se znašli po zadetku Youssefa En-Nesyrija v 42. minuti.

Po mnenju Georgine Rodriguez bi se lahko tekma odvila drugače, če bi selektor Santos že uvodoma v ogenj poslal svojega prvega zvezdnika.

"Danes je vaš prijatelj in trener sprejel napačno odločitev. Tisti prijatelj, o katerem vsi govorite z velikim občudovanjem in spoštovanjem. Tisti, ki je lepo videl, kako se je vse spremenilo, ko te je poslal v igro. A bilo je prepozno. Ne moreš podcenjevati najboljšega igralca na svetu, svojega najmočnejšega orožja. Prav tako se ne bi smel zavzemati za nekoga, ki si tega ne zasluži. Življenje nas uči lekcij. Danes nismo izgubili, danes smo se nekaj naučili," je zapisala.

SP 2022 Nova mega senzacija! Ronaldo v solzah, Afričani spisali zgodovino

Foto: Epa

Po mnenju Georgine se je z vstopom 37-letnega veterana spremenilo razmerje moči na zelenici, vendar statistika kaže, da se je Ronaldo v drugem polčasu stežka vključeval v obetavne akcije. Portugalski napadalec je po vstopu v igro zabeležil le deset dotikov, uspel pa mu je samo en strel v okvir vrat, ki je končal v rokah maroškega vratarja Bona.

Foto: Epa Cristiano Ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:43 12. December 2022.

    Baba zmešana!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.