Ronaldova izbranka zažgala splet v vročih bikinkah

Foto: Twitter georgina rodriguez
Najslavnejši nogometaš na svetu in njegova izbranka z družino uživata na počitnicah.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Juventusa Cristiano Ronaldo se po še eni izjemni sezoni, v kateri je osvojil naslov italijanskega prvaka in lovoriko lige narodov, se mudi na zasluženem oddihu.

Pred dnevi so z družino počitnikovali v Grčiji, od tam pa so se odpravili proti Azurni obali, kjer so se za nekaj dni zasidrali v St. Tropezu.

Tamkajšnji paparaci so več pozornosti ko Ronaldu posvečali njegovi izbranki, ki se je veselo predajala sončnim žarkom in v vročih bikinkah z leopardjim vzorcem razkazovala svoje izklesano telo.

Ronaldo in njegov najstarejši sin Cristiano Jr. sta v tem času uživala v vodnih norčijah in veselo pozirala pred radovednimi fotografskimi objektivi. Očitno jih pozornost radovednežev ni prav nič motila.

"Počitnice z družino v francoski rivieri. Uživajte v razgledu," je v eni izmed številnih objav na družbenih omrežjih zapisal Portugalec.

Ronaldo in Georgina sta se spoznala leta 2016 v trgoovini prestižne blagovne znamke Gucci v Madridu, kjer je bila zaposlena kot prodajna asistenkta. Nekaj dni kasneje sta se po naključju spet srečala na zabavi njenega podjetja. "Takrat sva se lahko pogovorila v bolj sproščenem vzdušju. Bila je ljubezen na prvi pogled," je nedavno razkrila Georgina. 

Par ima skupaj enega biološkega otroka, hčerko Alano Martino, skupaj pa vzgajata tudi Ronaldovega prvega sina ter dvojčka Evo in Matea.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:32 24. Junij 2019.

    Za joške pokrit so Prevelke...

  • 11:06 24. Junij 2019.

    Nima neke dovolj čvrste črvstosti, da bi lahka z ritko lamala splet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.