Ronaldova mati se prvič po možganski kapi oglasila iz bolnišnice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
O stanju svoje matere je najprej preko socialnega omrežja nekaj malega razkril Ronaldo, sedaj pa se je Dolores končno oglasila tudi sama.
Oglej si celoten članek

Dolores Aveiro, 65-letna mati Cristiana Ronalda, je v torek utrpela možgansko kap. Njen sin je tako odpovedal vse svoje obveznosti v Torino ter odhitel v bolnišnico v Funchalu, kjer je okrevala njegova mati.

Drama Grozljivka v družini Ronaldo! Oseba, ki mu največ pomeni, se bori za življenje

Prve informacije so dale slutiti, da naj bi bilo stanje precej resno, vse skupaj pa je nekoliko pomiril prav Cristiano, ki je preko Twitterja sporočil le, da je stanje njegove matere stabilno.

Ronaldova prošnja Ronaldo razkril materino stanje po možganski kapi

V zadnjih dneh pa se je preko Instagrama oglasila tudi Dolores, ki je prav tako potrdila, da je stanje stabilno, se celo izboljšuje, ter da upa, da bo kmalu vse kot nekoč: "Če bog da, se bom že čez nekaj dni vrnila svoji rutini."

Dolores je še zapisala, da se popolnoma zaveda, kaj se je zgodilo, ter da je imela ogromno sreče pri vsem skupaj. Nato se je zahvalila družini, oboževalcem in zdravniški ekipi bolnišnice v Funchalu.

Za lokalne medije se je prvič po grozljivem dogodku oglasila tudi Cristianova sestra:"Srečni smo, da ni utrpela nobenih posledic," je bila optimistična Katia Aveiro, ki je še dodala, da bi se mati najraje že vrnila domov, a ji zdravniki tega še ne dovolijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.