Ronaldu grozi kazen zaradi slavja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ne le boleč poraz v elitnem obračunu španske nogometne lige, portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo bo morda obžaloval tudi svoj zadetek, ki ga je v nedeljo dosegel na tekmi proti Barceloni.
Oglej si celoten članek

Na nedeljskem clasicu na stadionu Camp Nou je Cristiano Ronaldo dosegel izenačujoči zadetek za madridsko ekipo v 31. minuti, potem pa se med proslavljanjem zadetka obrnil proti domačim navijačem z neprimerno gesto, s katero jih je domnevno želel utišati.

Španska nogometna zveza je sprožila preiskavo, pri tem pa poudarila, da je Portugalec že prej svoje zadetke na tem stadionu proslavljal na neprimeren način.

"V vodstvu tekmovanja smo še posebej občutljivi na primere, ko nogometaš pri proslavljanju zadetka izziva navijače. To lahko hitro privede tudi do nasilja in neredov," je pojasnil predsednik primere division Javier Tebas. Dodal je, da bo kazen Ronalda zanesljivo doletela, za zdaj pa še ni znano, ali bo v denarni obliki ali pa ga bodo suspendirali za kakšno tekmo.

Barcelona je prestižno tekmo dobila z 2:1, za domače je v prvem polčasu zadel Jeremy Mathieu, zmagoviti zadetek pa je prispeval Luis Suarez v drugem polčasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.