Ronaldu izbrisali karton

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski zvezdnik bo zdaj na voljo za domačo tekmo madridskega Reala, ki bo na sporedu v soboto proti Eibarju.
Oglej si celoten članek

Cristianu Ronaldu zaradi rumenega kartona, ki ga je prejel na derbiju pri Rayu Vallecanu, ne bo potrebno izpustiti naslednje ligaške tekme z Eibarjem, je sporočilo vodstvo tekmovanja.

Osvajalec Zlate žoge je po drsečem štartu Antonia Amaye padel v kazenskem prostoru, toda namesto enajstmetrovke v drugem polčasu dobil rumeni karton za simuliranje. Po zmagi in svojem 300. golu za madridski klub je trener Carlo Ancelotti kazen Ronaldu označil za "neverjetno" in napovedal pritožbo.

Ta je bila uspešna in z vodstva tekmovanje oziroma tekmovalnega komiteja je danes prišla potrditev, da bo Ronaldo lahko zaigral na Santiagu Bernabéuu proti Eibarju. Veliko črnila je bilo prelitega tudi zaradi njegovega spornega proslavljanja, ko je z roko namigoval na "rop", toda tako kot v prejšnjih sezonah se komite kljub vedno strožjim predpisom ni odločil posredovati.

Real bo z razpoloženim Ronaldom, ki je pred zadetkom Rayu zabil kar pet golov Granadi ob eni izmed rekordnih zmag v La Ligi vseh časov (9:1), na vrhu lestvice znova lovil Barcelono, ki jo čaka neugodno gostovanje pri Sevilli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.