Ronda Rousey in Holly Holm do udarcev že pred borbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Trenutno najboljša borka mešanih borilnih veščin Ronda Rousey se bo v noči na nedeljo v Melbournu pomerila z Američanko Holly Holm. Že med uradnim tehtanjem pa je prišlo do manjšega incidenta.
Oglej si celoten članek

Borilka mešanih borilnih veščin Ronda Rousey nosi vzdevek "pretepačica", se bo v noči na nedeljo pomerila z Američanko Holly Holm. Pretepačica pa je že na uradnem tehtanju izgubila živce. Letela so pesti in grde besede.

Borilki pa so ločili trenerji in varnostniki. "Spoštujem Rondo, a tukaj sem, da bom šokirala svet. Zaenkrat je premagala vse, a jaz sem drugačna borka," je povedala Holmova na tiskovni konferenci.

"Dela se prijazno, a vidim, da je vse le zlagano," je odgovorila Rouseyjeva, ki je v razredu MMA zaenkrat še neporažena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.