''Rooney je garal, Ronaldo pa žel slavo''

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović je poskrbel za novo provokativno izjavo, s katero se je obregnil ob najboljšega nogometaša na svetu Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Švedski napadalec je prepričan, da zvezdnik madridskega Reala ne bi bil tako uspešen, če ne bi mogel računati na Wayna Rooneyja.

Ibrahimović je o kvaliteteah angleškega napadalca spregovoril v dokumentarcu medijske hiše BBC, v katerem je s hvalo na Rooneyjev račun sprožil nekaj puščic v smeri najboljšega strelca španske La Lige.

''Ko je Cristiano Ronaldo igral za Manchester United, je Rooney opravil vso delo, Ronaldo pa je požel slavo, ker je bil on tisti, ki je dosegal gole. Rooney je tekel, se boril in se za ekipo žrtvoval bolj kot nogometaš z Madeire,'' je v svojem slogu izjavil Ibrahimović.

Napadalec Paris Saint-Germain je razkril, da bi v prihodnost rad zaigral ob angleškemu reprezentantu. ''Če ne bom mogel igrati ob Rooneyju, ga bom moral še naprej spremljati po televiziji. Dobri igralci gredo čez izjemna obdobja, ki trajajo od enega do treh let. Ni normalno, da obdobje traja pet let, kot na primer pri Rooneyju,'' je dodal Šved.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.