Rooney našel nov klub

Foto: EPA Wayne Rooney Manchester United
Najboljši strelec angleške reprezentance vseh časov bo zapustil Everton.
Oglej si celoten članek

Po zadetkih v reprezentančnem dresu najboljši angleški napadalec vseh časov Wayne Rooney se je pred začetkom tokratne sezone po 13 letih iz Manchester Uniteda vrnil v svoj matični klub in v dresu Evertona v svojem drugem poizkusu zbral 40 nastopov. Zabil je 11 golov, ob tem pa imel še tri asistence. Čaka ga še en nastop, nato pa bo znova zamenjal klubske barve.

Po pisanju ameriških in angleških medijev se bo zdaj 32-letni napadalec preselil čez Atlantik in okrepil člana lige MLS DC United. Rooney naj bi za klub iz Washingtona podpisal pogodbo do julija 2020, njegov račun naj bi bil v dveh letih bogatejši za 14 milijonov evrov.

DC United je v svoje vrste želel zvabiti tudi DC United je pokušao angažirati Robina van Persiea, Javiera Hernandeza, Carlosa Teveza in Maria Balotellija, a so vsi zavrnili možnost sodelovanja. Zadnji nekoliko bolj znani igralec, ki je igral za moštvo iz ameriškega glavnega mesta je bil Argentinec Marcelo Gallardo leta 2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.