Rooney z lažjo poškodbo vezi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Poškodba, ki jo je Wayne Rooney skupil na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov je Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Liga prvakov poškodba Wayne Rooney gleženj Foto: Žurnal24 Liga prvakov poškodba Wayne Rooney gleženj Foto: Žurnal24 Liga prvakov poškodba Wayne Rooney gleženj
Iz tabora Manchester Uniteda so sporočili, da ima Wayne Rooney le lažjo poškodbo vezi gležnja, kot posledica dogodka na torkovi tekmi Lige prvakov z Bayernom. Odsoten bo najmanj dva tedna.
Oglej si celoten članek

"Veseli nas, da si Wayne ni zlomil gležnja. Rentgenski posnetki kažejo le za manjšo poškodbo vezi," so zapisali na uradni spletni strani Manchester Uniteda. Po prvih ocenah bo Wayne Rooney  z igrišč odsoten dva do štiri tedne. United ga v bitki za krono v Premier League in v Ligi prvakov še kako potrebuje, saj je letos zabil 34 golov in je najzaslužnejši za njihove zmage. Tako bo gotovo odsoten na sobotni tekmi s Chelseajem in na povratni z Bayernom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.