Rooney zlomil roko devetletniku

Foto: EPA
Foto: EPA
Devetletni Jamie Thomas je sedel v prvi vrsti na tekmi med Wolverhamptonom in Manchester Unitedom, po strelu Wayna Rooneyja pa mu je žoga zlomila roko.
Oglej si celoten članek

"Jamie si je poskušal zaščititi obraz. Nastavil je roko, žoga pa mu je zlomila zapestje. Bil je hudičevo močan strel," je poškodbo opisal dečkov oče Andy, ki je sedel v prvi vrsti na stadionu Molineux in dodal: "To je bila prva tekma Manchester Uniteda, ki jo je gledal v živo, bila sva presrečna, ker sva dobila vstopnice." Nesrečni dogodek se je zgodil ob polčasu, Jamie pa je drugi del igre zamudil, saj sta z očetom poiskala pomoč, končal pa je v bolnišnici.

Wayne Rooney je za dogodek izvedel šele po tekmi, ki so jo rdeči vragi dobili s kar 5:0. "Na ogrevanju sem dečku zlomil rokoRad bi se opravičil Jamieju Thomasu. Na njegov dom bom poslal pismo in podpisan dres," se je z lepo gesto izkazal zvezdnik Uniteda.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:45 26. Marec 2012.

    Wazza je car!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.