Rooneyev sin podpisal za angleškega velikana

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Rooneyjev sin gre po očetovih stopinjah, saj je podpisal svojo prvo pogodbo za za rdeče vrage.
Oglej si celoten članek

Najstarejši sin legende angleškega velikana Manchester Uniteda Wayna Rooneyja, 11-letni Kai Rooney, je podpisal pogodbo z rdečimi vragi. "Ponosen dan. Kai je podpisal za Manchester United. Še naprej trdno delaj, sin," je tvitnil nekdanji dolgoletni angleški reprezentant ob fotografiji sina med podpisom pogodbe.

Rooney starejši, ki je za rdeče vrage igral med letoma 2004 in 2017, je najboljši strelec v zgodovini kluba z Old Trafforda. Na 559 tekmah je dosegel 253 zadetkov.

V 13 sezonah pri Manchester Unitedu je osvojil pet naslovov angleškega prvaka, tri ligaške pokale, ligo prvakov, evropsko ligo in angleški pokal.

Wayne Rooney, ki je ta čas trener in hkrati nogometaš nižjeligaša Derby Countyja, je obenem tudi prvi strelec angleške reprezentance s 53 goli.

Skupaj z ženo Coleen Rooney sta pospremila prvi podpis pogodbe sina Kaija. Par ima še tri sinove, Klaya Anthonyja (7 let), Kita Josepha (4) in Cassa Maca (2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.