Rosberg bo še zvest Mercedesu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nico Rosberg je podaljšal sodelovanje z moštvom Mercedes (vsaj) do leta 2013.
Oglej si celoten članek

Potem ko se zadnje tedne na veliko ugiba o morebitni novi pogodbi nekdanjega sedemkratnega prvaka v formuli 1 Nemca Michaela Schumacherja z moštvom Mercedes, pa je njegov rojak in moštveni kolega Nico Rosberg poskrbel za dejanja. Sin nekdanjega svetovnega prvaka Kekeja Rosberga je z Mercedesom podaljšal sodelovanje za več let, vsaj do sezone 2013.

Pri Mercedesu so na prizorišču nedeljske dirke za svetovno prvenstvo v Abu Dabiju sporočili, da je 26-letni Rosberg podpisal novo večletno pogodbo, "do konca sezone 2013 in še naprej". Natančnih informacij za zdaj še niso razkrili. "Zadovoljni smo, da smo z Nicom podaljšali sodelovanje, saj verjamemo, da je dirkač, ki lahko osvoji svetovno prvenstvo," je ob tem dejal šef nemškega moštva Ross Brawn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.