Rosberg doma začel najhitreje

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški dirkač Nico Rosberg (Mercedes) je bil najhitrejši na obeh današnjih prostih treningih voznikov formule 1 pred dirko svetovnega prvenstva na domačem Hockenheimu.
Oglej si celoten članek

Moštveni sotekmovalec Nica Rosberga, vodilni v prvenstvu in branilec naslova Britanec Lewis Hamilton, je bil obakrat drugi.

Tudi na tretjem mestu ni bilo sprememb med prvim in drugim treningom, obakrat je bil za Mercedesoma najhitrejši domačin Sebastian Vettel (Ferrari).

Pred 12. dirko sezone, ki jo bo v nedeljo gostil Hockenheim, je v SP prvi Hamilton, ima pa le šest točk naskoka pred Rosbergom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.