Rosberg najhitrejši, Vettel napada rekord

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nemec Nico Rosberg (Mercedes) je bil najhitrejši tudi na drugem prostem treningu pred zadnjo dirko sezone za VN Brazilije.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak formule 1 Nemec Sebastian Vettel (Red Bull) je bil na drugem prostem treningu pred nedeljsko zadnjo dirko sezone svetovnega prvenstva v Braziliji drugi. V Sao Paulu je bil tudi na drugem treningu najhitrejši njegov rojak Nico Rosberg (Mercedes), tretji čas je dosegel drugi dirkač Red Bulla Avstralec Mark Webber.

Webber se bo v nedeljo poslovil od formule 1, Vettel pa bo na zadnji dirki sezone 2013 lovil nov rekord: če bo znova zmagal, bo izenačil rekordni dosežek rojaka Michaela Schumacherja, ki je leta 2004 slavil na 13 dirkah v sezoni.

Današnji uvodni trening je dobil Rosberg pred moštvenim sotekmovalcem Britancem Lewisom Hamiltonom in Vettlom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.