Rosberg najprej v steno, nato na vrh

Foto: EPA
Foto: EPA
Petkova prosta treninga sta pripadla Maxu Verstappnu in Nicu Rosbergu.
Oglej si celoten članek

Nemec Nico Rosberg je vpisal najhitrejši čas drugega prostega treninga pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva v formuli 1 za veliko nagrado Singapurja. Tudi tokrat na vrhu nista bila oba Mercedesa. Britanec Lewis Hamilton je zaradi težav s hidravliko končal le deset krogov ter je vpisal sedmi čas, na prvem treningu je bil četrti.

Rosberg se je na prvem prostem treningu zaletel v steno, ampak ob tem ni utrpel kakšnih posledic ter je bil na koncu peti. Drugi na drugem treningu je bil Finec Kimi Räikkönen, tretji čas pa je vpisal Nizozemec za volanom Red Bulla Max Verstappen, ki je dobil prvi prosti trening.

Nizozemec Verstappen (Red-Bull) je bil najhitrejši na prvem prostem treningu, drugi je bil njegov moštveni kolega Avstralec Daniel Ricciardo, tretji pa lanski zmagovalec dirke Nemec Sebastian Vettel (Ferrari).

Tesno v boju za prvaka

Na četrtem in petem mestu sta bila voznika Mercedesa, svetovni prvak Britanec Lewis Hamilton in Nemec Nico Rosberg. Slednji je zmagal na zadnjih dveh dirkah, toda Hamilton ima v skupnem seštevku pred njim še vedno dve točki prednosti.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.