Rosell: "Za Bala ne bi plačal 100 milijonov"

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik katalonskega velikana Sandro Rosell je v televizijski oddaji razpravljal o aktualnih temah, ki se tičejo Blaugrane in madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Preteklo nedeljo je bil predsednik Barcelone Sandro Rosell gost oddaje z naslovom Hat-trick Barça na katalonski TV3, v kateri je spregovoril o nekaterih aktualnih temah.

"Sam ne bi plačal 100 milijonov evrov za Bala. Člani Barcelone bi znoreli. A če je Real Madrid plačal toliko, potem je dobil soglasje članov. In to je to," je o prestopu Garetha Bala povedal Katalonec.

"Odhod Kakája prava poteza"

Zato pa je večnim tekmecem podelil kompliment za obnašanje ob trasferju Brazilca Kakája. "Brezplačni odhod Kakája v Milan je bil prava poteza. Sedaj imajo v proračunu eno izjemno visoko plačo manj. Podobno je bilo ob naši prodaji Davida Ville," je dejal Rosell.

Predsednik španskih prvakov je nato razpravljal o trenerju Gerardu "Tati" Martinu, ki je pred tedni dejal, da je Balova cena žalitev za navadne ljudi. "Tati moramo povedati, da ne more vedno govoriti, tega kar misli. Je pa govoril iz srca," je vzel Argentinca v bran.

"Messi in Neymar se odlično razumeta"

"S Titom sem večerjal pred dnevi in izgledal je dobro. Bori se, boju posveča vso svojo energijo in upam, da bo izšel kot zmagovalec," je Rosell dejal o stanju nekdanjega trenerja Tita Vilanove.
Seveda je bilo govora tudi o odnosu med Leom Messijem in Neymarjem. "Odlično se razumeta. Kadarkoli se spustim v slačilnico, vidim, da se razumeta. Pravzaprav se razumeta odlično."

"Upam, da bom lahko kmalu objavil, da je Iniesta podaljšal pogodbo z nami. Upam, da bo podaljšal tudi športni direktor Andoni Zubizarreta. Obožujem njegovo delo, novo pogodbo smo mu že ponudili," pa je dodal še o obetu novih dogovorov o podaljšanju sodelovanja v svojem taboru.     

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.