Rosicky plačal visok davek

Foto: EPA
Foto: EPA
Češki nogometni reprezentant Tomaš Rosicky je zaradi poškodbe najverjetneje že končal letošnje evropsko prvenstvo v Franciji.
Oglej si celoten članek

Petintridesetletni igralec s sredine igrišča, ki igra za Arsenal, si je pri sinočnjem remiju Češke proti Hrvaški (2:2) poškodoval stegensko mišico.

Selektor Pavel Vrba je po tekmi sicer dejal, da bo Rosicky opravil še nekaj dodatnih preiskav, a igralec ni bil optimističen. "Zame je prvenstvo končano," je dejal Rosicky.

Čehi se bodo v torek v zadnji tekmi skupinskega dela merili s Turčijo. Rosicky je zaradi poškodb izpustil tudi vso sezono v dresu Arsenala.

"Dobro sem se počutil. Vedel sem, da potrebujemo točko, zato sem dal vse od sebe, pa čeprav sem bil utrujen. Na žalost sem plačal visok davek. Ni videti dobro," je še dejal Rosicky.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.