Rossi obračunal s svojim igralcem in ostal brez službe

Foto: EPA Fiorentina Foto: EPA Fiorentina Rossi Foto: EPA Fiorentina Ljajić Foto: EPA Fiorentina Ljajić Foto: EPA Fiorentina Ljajić Rossi
Nekdanji strateg Josipa Iličića in Armina Bačinovića pri Palermu Delio Rossi je na sredini prvenstveni tekmi proti Novari s pestmi obračunal s svojim igralcem Ademom Ljajićem, ki mu je po menjavi namenil sarkastičen aplavz.
Oglej si celoten članek

Vodstvo italijanskega nogometnega prvoligaša Fiorentine je odpustilo trenerja Delia Rossija, potem ko je strateg moštva iz Firenc na sredini prvenstveni tekmi proti Novari udaril igralca svoje ekipe Adema Ljajića.

Dvajsetletni srbski napadalec je ob odhodu z igrišča, trener ga je zamenjal že v prvem polčasu ob zaostanku z 0:2 (tekma se je končala z 2:2), Rossiju namenil sarkastičen aplavz, 51-letnemu strategu pa so nato popustili živci.

"Govoril sem z Deliem Rossijem, ki se je bil pripravljen opravičiti. Toda odločitev o prekinitvi pogodbe z Rossijem je bila nujna zaradi vrednot, ki jih klub zagovarja v zadnjih letih. To je odločitev, ki si je nikakor nisem želel, toda za Rossijevo dejanje ni opravičila. To, da smo ga odpustili, je zanj dobro. Delio je dober človek," je po incidentu povedal lastnik Fiorentine Andrea Della Valle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.