Rossi prvič letos s prvega položaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Sedemkratni svetovni prvak Valentino Rossi bo veliko nagrado Španije v Jerezu začel z najboljšega startnega položaja.
Oglej si celoten članek

Voznik Yamahe Valentino Rossi je bil v kvalifikacijah kategorije MotoGP hitrejši od moštvenega kolega in aktualnega prvaka Jorgeja Lorenza, tretje mesto pa je zasedel voznik honde ter vodilni v seštevku svetovnega prvenstva Marc Márquez.

Rossi, ki bo iz prvega startnega mesta startal že 62. v karieri, letos pa prvič, je Lorenza prehitel v zadnjem krogu, in sicer le za dobro desetinko sekunde.

Drugo startno vrsto bodo sestavljali Andrea Dovizioso na Ducatiju ter voznika Suzukija, Maverick Vinales in Aleix Espargaro. Márquezov moštveni kolega Dani Pedrosa je dosegel šele sedmi čas.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.