Rossi razveselil slovenske otroke

Foto: twitter Ilka Štuhec, Valentino Rossi
Valentino Rossi je športnik z veliko začetnico.
Oglej si celoten članek

Italijanski motociklistični zvezdnik Valentino Rossi je otrokom v izolski bolnišnici polepšal predpraznične dni.

Prek svojega uradnega kluba oboževalcev jim je poslal darila ter pokal, ki ga je dobil za zmago na dirki v Assnu na Nizozemskem.

Fan klub Valentino Rossi iz Tavullie v bližini rojstnega kraja sedemkratnega svetovnega prvaka je v Izolo prišel na pobudo koprskega župana Borisa Popoviča, obdaritev otrok pa je bila za predstavnike tega kluba jubilejna trideseta, prva izven meja Italije.

Samo letos so razveselili več kot 3200 otrok. V Izoli so obdarili 50 otrok, ki so prejeli majice s podpisom Rossija, kape, nahrbtnike, obeske, hkrati pa so se lahko slikali z originalnim pokalom, ki ga je Italijan dobil za edino letošnjo zmago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:44 20. December 2017.

    Grande Valentino!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.