Rossi: "Še dve leti, potem pa zabava!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sedemkratni svetovni prvak v elitnem motociklističnem razredu motoGP, Italijan Valentino Rossi, razmišlja o tem, da bi se po sezoni 2014 poslovil od tekmovanj, pred tem pa želi ekipo Ducatija pripeljati do novih uspehov.
Oglej si celoten članek

Valentino Rossi si želi podpisati novo dveletno pogodbo z Ducatijem, preden mu zdajšnja poteče konec sezone 2012. "Želim novo dveletno pogodbo, morda zadnjo, potem pa bom razmišljal o tem, kako bi se zabaval," je dejal Rossi, ki bo februarja dopolnil 33 let.

Rossi, ki je svoj zadnji naslov osvojil leta 2009, je v minuli sezoni prvič vozil za Ducati, prvič pa tudi ostal brez zmage na kakšni izmed dirk. "Ducatiju želim, da postane močan in da sam z njim kaj osvojim v naslednjih nekaj letih. Potem se bom poslovil," je še dejal Rossi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.