Rui Patricio na Fergiejevem radarju

Foto: Žurnal24 Le še vprašanje časa je, kdaj bo Rui Patricio debitiral v članski portugalski re
Vse glasnejše govorice, da Manchester United intenzivno spremlja vratarja lizbonskega Sportinga, so dobille potrditev. Spregovoril je igralčev agent Carlos Goncalves.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni Rui Patricio bi lahko bil naslednik Edwina van der Sarja (ta sezona naj bi bila njegova zadnja), Petra Schmeichla in drugih velikih vratarjev na stadionu Old Trafford. Sir Alex Ferguson zelo ceni vratarja Sportinga. "Manchester spremlja Patricia še iz časov, ko je v klubu deloval Carlos Queiroz," je informacijo potrdil igralčev agent Carlos Goncalves. Queiroz je bil Fergusonov pomočnik do leta 2008, ko je prevzel portugalsko reprezentanco. Rui Patricio je stalni član portugalske izbrane vrste, a na krstni nastop v članski konkurenci še čaka. Zanimivo je, da je v Ligi prvakov pred skoraj dvema letoma debitiral prav proti Unitedu. Sporting je takrat na Old Traffordu izgubil z 1:2, Patricio pa je pustil zelo dober vtis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.