Rummenigge Zlatana označil za neumnega

Foto: EPA
Foto: EPA
Na relaciji med Zlatanom Ibrahimovićem in Pepom Guardiolo je te dni spet zavrelo, razlog pa je bil dolg jezik švedskega reprezentanta. V bran Katalonca so tokrat odločno stopili možje iz Bayernovega vodstva.
Oglej si celoten članek

Potem, ko je Zlatan Ibrahimović spet udaril po Pepu Guardioli, ponovno ga je namreč ožigosal za strahopetca, so se ostro odzvali pri sedanjem Katalončevem klubu Bayernu. Vodilni možje Münchenčanov so stopili v bran svojega trenerja, ki je moštvo prevzel to poletje.

Že v ponedeljek je predsednik Uli Hoeness švedskega reprezentanta označil za "zagrenjeno primadono", zelo kratek odgovor na Zlatanove navedbe pa je tokrat ponudil še Karl-Heinz Rummenigge. "Biti neumen je del razvoja vsakega človeka ...," je dejala Bayernova legenda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.