Rus po dvoboju napadel Slovenca, vskočili še ostali

Foto: youtube
Foto: youtube
Še četrta runda na dvoboju med Rusom in Slovencem.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski MMA borec Uroš Jurišič je debitiral v KSW in izgubil proti ruskemu borcu Šamilu Musajevu. Dagestanec je po sodniški odločitvi zmagal po treh rundah. Jurišič je v svoji 12. borbi doživel prvi poraz.

Dvoboj je bil končan, Musajev je bil razglašen za zmagovalca, nato pa je prišlo do incidenta, ki ga bodo pristojni pri KSW podrobno preučili. Rus je pristopil do Slovenca, mu nekaj dejal, nato pa krenil v objem. Jurišič je očitno pričakoval čestitke za dvoboj, a ga je Musajev vrgel na tla in začel udarjati s pestmi. 

Sledilo je posredovanje s strani redarjev, v gnečo pa so se hitro vmešali tudi iz obeh taborov. Musajevu zdaj grozi visoka kazen. Po nekaterih informacijah naj bi se obračunavanje kasneje nadaljevalo tudi v garderobi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:14 1. Februar 2021.

    Kdo zdrav pa sploh stopi v ring?

  • 15:06 31. Januar 2021.

    Takim ne bi smeli več dovolit stopit v ring.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.